• head_banner_01

Hannover Messe 2023 sa úspešne skončil

Hannoverský veľtrh materiálov 2023 v Nemecku sa úspešne skončil.S veľkou radosťou oznamujeme, že sme na tomto veľtrhu dosiahli dobré výsledky.Náš stánok vzbudil veľkú pozornosť zákazníkov, v priemere každý deň prijíma okolo 100 zákazníkov.

 1

 

Naše produkty a efekty displeja boli široko uznávané a chválené a mnohí zákazníci prejavili o naše produkty veľký záujem a začali s nami hĺbkovú komunikáciu.

 

 2

 

Náš obchodný tím spustil počas výstavy aktívnu marketingovú kampaň, v rámci ktorej predstavujeme naše produkty a služby zákazníkom, poskytujeme profesionálne riešenia a konzultácie.

 

3

 

Naši zákazníci vysoko ocenili našu odbornosť a servisný prístup, z ktorých mnohí vyjadrili ochotu nadviazať s nami dlhodobý vzťah.

 

4

 

Okrem toho sme tiež uskutočnili výmeny a spoluprácu s mnohými podnikmi v rovnakom odvetví, čím sme posilnili spoluprácu a obojstranne výhodnú situáciu v tomto odvetví.

 

5

 

Prostredníctvom tejto výstavy sme dosiahli nielen obchodný úspech, ale aj prehĺbili naše kontakty a spoluprácu so zákazníkmi a podnikmi v rovnakom odvetví.Naďalej budeme tvrdo pracovať, aby sme zákazníkom poskytovali kvalitnejšie produkty a služby a aby sme viac prispievali k rozvoju odvetvia.   

 

 691011


Čas odoslania: 24. apríla 2023